Notícies:Projecte Xarxa AODL

XIII Jornada sobre tendències de consum i oportunitats de negoci

05 nov 2018
El 16 de novembre Cambra València acull una nova edició d'aquesta jornada que des de 2005 ens acosta cada any les principals tendències que pimes i persones emprenedores han de tenir en compte al sector retail

El sector del retail es dona cita a València per conèixer com la digitalització està transformant la societat, els seus hàbits de consum i quins són els reptes de futur que es plantegen al sector.

Més d'un centenar d'empresaris i professionals de la distribució comercial minorista es donaran cita el proper 16 de novembre per assistir a la 13a edició de la Jornada de Tendències de Consum i Oportunitats de Negoci sota el lema "Digitalitzats", en el marc del Pla d'Impuls a l'e-commerce promogut per la Generalitat Valenciana.

La jornada està organitzada per l'Oficina Comerç i Territori - PATECO del Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana en el marc del Programa de Comerç Minorista 2018, finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea i el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través de la Secretaria d'Estat de Comerç, en col·laboració amb la Cambra de Comerç d'Espanya i Cambra de Comerç de València.

En aquesta 13a Edició la jornada es centrarà en la digitalització de la societat, en com les tecnologies i l'accés generalitzat a internet estan transformant els estils de vida, la forma de relacionar-nos i, en definitiva, els hàbits de consum. Ens trobem davant d'una societat cada vegada més digitalitzada i un consumidor en constant transformació que planteja nous reptes i noves oportunitats.

La digitalització ha suposat una gran innovació en les formes de vida i la cultura. Davant d'aquests canvis, el comerç s'enfronta a noves preguntes que necessiten noves respostes.

En aquesta edició comptarem amb tres destacats ponents. Coneixerem a Daniel Córdoba Mendiola, expert en tendències socials, culturals i estètiques, que compartirà amb nosaltres la seva visió de futur i ens inspirarà buscant noves oportunitats de negoci. Comptarem amb un referent de la investigació social, que ens mostrarà com la digitalització ha transformat el comportament de la societat. També comptarem amb la presència de la Fundació Telefónica, que amb el seu informe "La Societat de la Informació" ens aproparà als reptes de futur del comerç.

>>>>>>>>>>>>>Punxa aquí per a inscripció gratuïta