Notícies:Red ADL Valencia

Webinar TALLER. RSIRCLE. CAP A UNA ECONOMIA CIRCULAR I MÉS SOSTENIBLE

14 oct 2021
Organitzat per Cambra València, el pròxim 21/10/2021

 

L'Economia Circular i l'Economia baixa en carboni, són dos camins que convergeixen a fer una economia més sostenible. Però, Com una PIME pot col•laborar a fer la nostra economia més circular i baixa en carboni?. El present taller proposarà una sèrie d'eines concretes que ajuden les empreses a aconseguir-lo independentment de la seua grandària.

L'objetiu es aproximar a les PIMES i empreses en general aquesta eina entra dins del Projecte Rsircle que la Cambra de València està duent a terme finançat per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació i Caixa Popular.

La RSE, la circularización de la nostra economia i la lluita contra el canvi climàtic, només s'aconseguirà amb la cooperació i participació de tots.

Aquest taller està dirigit a empreses, especialment autònoms i PIME, agents socials, organismes independentment del sector econòmic al qual pertanguen i estan interessades a conèixer com poder fer realitat la **RSE d'una manera pràctica i així poder-la interioritzar en el seu model de gestió diària de la seua empresa.

Descàrrega programa>>>>

Data: 21/10/2021
Horari: De 16.00 a 17.00 hores
Modalitat: on-line

Inscripció gratuïta ací>>>