Notícies:Projecte Xarxa AODL

Webinar presentació de les ajudes comerç, consum i artesania i ajudes de projectes col•lectius de transformació digitalització

11 ene 2021
Organitzada per PATECO el pròxim 15/01/2021

 

Durant el webinar organitzat en col•laboració amb la Direcció General de Comerç, Artesania i Consum, s'informarà i resoldre dubtes sobre les dues recents convocatòries d'ajudes per al comerç i l'artesania que hi ha obertes en la Comunitat Valenciana:

1. Ajudes en matèria de comerç, consum i artesania per a 2021 convocades per la Direcció General de Comerç, Artesania i Consum de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Ajudes públiques dirigides a les pimes comercials i artesanes, ajuntaments i entitats intermèdies dirigides a reforçar la competitivitat del comerç i l'artesania, intentar pal•liar els efectes negatius conseqüència de la pandèmia i donar suport a les actuacions de suport i defensa de les persones consumidores.

+Info>>>>

2. Convocatòria pública d'ajudes per a l'execució de projectes singulars col•lectius de transformació digital per al comerç i l'artesania de la Comunitat Valenciana.

Ajudes públiques, convocades per les Cambres de Comerç, dirigides a ajuntaments i altres entitats públiques, per a donar suport a projectes col•lectius de transformació digital que tinguen com a destinatàries a pimes del sector comercial i artesà i promoguen l'ús de les noves tecnologies i la inclusió en l'economia digital d'aquestes empreses.

+Info>>>>>

Data: 15/01/2020
Hora: 10.30 h

Inscripció gratuïta ací

Programa 

10.30 Presentació del webinar.

10.40 – 11.00 Presentació de la Convocatòria d'ajudes per a l'any 2021 en matèria de comerç, consum i artesania.

  • Rosana Seguí Sanmateu. Directora General de Comerç, Consum i Artesania. Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

11.00 – 11.15 Torn de preguntes i resolució de dubtes sobre aquesta convocatòria per part dels assistents.

11.15 – 11.30 Presentació de la Convocatòria de projectes col•lectius de transformació digital per al comerç i l'artesania en la Comunitat Valenciana.

  • David Forés Marzá. Coordinador Tècnic Oficina PATECO. Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana.

11.30 – 11.45 Torn de preguntes i resolució de dubtes sobre aquesta convocatòria per part dels assistents.


11.45 Finalització del webinar.