Notícies:Red ADL Valencia

Webinar: Finances sostenibles i pimes. Casos d'inversió amb valor afegit

11 jun 2021
Què són les finances sostenibles? Quins tipus hi ha? Quines són les seues característiques? Quins avantatges tenen per a pimes? En aquest Fòrum Emprenedoria amb Talent sobre Oportunitats Emergents, es donaran a conéixer aquest tipus d'inversió, de gran utilitat per a les empreses que avancen en els criteris de sostenibilitat.

Dimarts, 15 de juny de 2021 de 10.00 a 11.30

es comptarà el cas de Sapiens Energia i de Serveis i Aplicacions INEL, pimes valencianes que treballen amb els bancs sostenibles Caixa Popular i Caixa Ontinyent.

Els responsables de totes dues empreses explicaran com són les relacions de cooperació amb aquestes entitats i quins beneficis concrets els reporten.

Iniciativa de CEEI València, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora.

D'11.30 a 11.45 Sessió de Networking En línia. Finalitzat el fòrum Finances sostenibles i pimes. Casos d'inversió amb valor afegit, els assistents que s'inscriguen a la sessió de networking, seran distribuïts en grups aleatoris en sales de Zoom. Durant uns minuts tindran oportunitat de presentar-se i intercanviar dades de contacte amb la intenció de crear sinergies i col·laboracions empresarials.

Ponents:

  • Jordi Sarrió Belda. Responsable del departament financer i de comptabilitat. Serveis i Aplicacions INEL
  • Juan Sacri. Cofundador i president. Sapiens Energia
  • Moderador: Joan Ramon Sanchis Palacio. Director de la Càtedra d'Economia del Bé Comú i Catedràtic d'Organització d'Empreses. Càtedra d'Economia del Bé Comú. Universitat de València

+Info i inscripció