Notícies:Red ADL Valencia

Webinar 'El teu primer ERP sense cost amb el Kit Digital'

04 ago 2022
Organitzat per Opentix i Sage el próxim 7 de setembre de 2022

 

Sabies que el 80% de les petites i mitjanes empreses ja compten amb un programari de gestió empresarial (ERP)? Aquesta eina permet a les companyies connectar en una única plataforma tots els departaments de l'organització i impulsar la productivitat de les operacions diàries. Per això, en un mercat tan competitiu com l'actual, comptar amb solucions digitals com aquesta és clau per a reduir costos i augmentar els beneficis.
Aprofita ara el Programa del Kit Digital, posat en marxa per l'El Govern d'Espanya, per a aconseguir la teua subvenció de fins a 6.000 euros i implantar el teu primer ERP.

La teua organització té entre 3 i 9 empleats? En aquest webinar et comptem tots els passos a seguir per a iniciar aquest camí, així com tots els beneficis d'implantar una solució ERP: automatització de tasques, decisions basades en dades, estalvi de temps i costos, millora de la comunicació interempresarial, etc. No esperes més! Inscriu-te en el webinar que se celebrarà el pròxim 7 de setembre sense cap compromís!

Agenda:

• Context de la digitalització en les empreses
• Beneficis d'un ERP
• Programa Kit Digital
• Opentix, el teu partner tecnològic
• Preguntes i respostes

Dia: dimecres 7 de setembre 2022
Hora: 10.00 h.
Ponent: Fernando Ruiz, responsable de Desenvolupament de negoci Sage SMB

Inscripció gratuïta ací>>>>