Notícies:Red ADL Valencia

Fins el 15 de febrer, inscripcions a UVemprén Valor Públic. Programa de formació, intraemprenedoria i talent en les Administracions Públiques

10 feb 2021
El vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius llança un programa formatiu i d'ajudes per a realitzar pràctiques de intraemprenedoria en entitats locals de la província de València en col·laboració amb la Diputació de València i Divalterra

 

Objectiu: La vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius convoca la primera edició del Programa de formació, intraemprenedoria i talent en les administracions públiques (UVemprén Valor Públic) amb fins a 70 ajudes adreçades als estudiants que cursen estudis oficials de grau i màster de la Universitat València per a realitzar pràctiques externes en ajuntaments, mancomunitats i la Diputació de la província de València. facilita als estudiants que persegueix accedir i desenvolupar una carrera professional en les AAPP formació complementària i experiència pràctica que permeta la comprensió de la seua estructura organitzativa i de la seua cadena de valor, desenvolupant competències i habilitats relacionades amb la intraemprenedoria i amb el desenvolupament d'un perfil innovador.

Les entitats locals interessades podran captar talent i introduir noves idees en determinades àrees de gestió com, entre altres, seguretat ciutadana, serveis socials, infància i joventut, ocupació i formació per a l'ocupació, cultura, oci i temps lliure, igualtat, educació social, comerç, promoció econòmica, turisme i digitalització, on els recursos sempre són limitats i la pressió de servei elevada.

Cada entitat podrà oferir entre un mínim de tres places i un màxim de cinc i, a més, cada plaça ha d'estar vinculada a una determinada àrea de gestió o política pública que l'entitat pretenga millorar amb la pràctica dels estudiants.

Aquesta convocatòria també inclou un programa formatiu de caràcter intensiu per als estudiants participants, i els que completen satisfactòriament el programa rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda. A més, els tres estudiants que presenten els millors diaris d’innovació seran premiats cada un amb una tauleta. El programa formatiu de caràcter intensiu està dissenyat per la Unitat d’Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprèn) i posa a l’abast dels estudiants aquestes possibilitats:

  1. Contribuir a innovar en matèria de gestió de les administracions públiques. Els estudiants seran catalitzadors i promotors d’idees creatives i imaginatives, capaces de generar talent en determinades àrees i polítiques públiques.
  2. Aprendre metodologies innovadores. Es permetrà als estudiants participants obtenir un certificat acreditatiu de la formació rebuda en intraemprenedoria en administracions locals públiques de la província de València. Aquesta activitat tindrà una durada de 10 hores i es realitzarà en línia preferentment a l’inici del període de pràctiques.
  3. Conèixer l’entorn on aplicar el que s’ha après: Aprendre fent, els estudiants aplicaran els coneixements rebuts al desenvolupament de la seua idea mitjançant pràctiques externes en l’entorn de les administracions públiques participants.

Bases reguladores https://www.uv.es/uvempren/Conv_Valor_Publico_val.pdf 

Quantia

  • El programa finança fins a 70 ajudes amb un import de 250 euros per persona (17.500 euros) per a sufragar les despeses de desplaçament durant tot el període en què es duga a terme la pràctica externa.
  • També finança les 3 tablets, valorades en 385,79 euros cadascuna, que seran atorgades als 3 estudiants que presenten els millors Diaris d’Innovació.

El termini de presentació de sol·licituds començarà el 14 de gener de 2021 i acabarà el 15 de febrer de 2021 (termini ampliat per resolució publicada a http://www.dogv.gva.es/datos/2021/01/19/pdf/2021_454.pdf)

>>>>>>> +Info al web de la Universitat de València