Notícies:Red ADL Valencia

Acelera pyme. Tens dubtes de com dissenyar el teu web? El Kit Digital t'acompanya en el procés!

17 mar 2023
Tindre un lloc web ben dissenyat per al teu comerç t'ajudarà a trobar clients, augmentar les teues vendes i gestionar millor el teu dia a dia. Et comptem com pots tindre-ho gràcies al Kit Digital!

Existeixen moltes maneres de promocionar un negoci. Hui dia podem trobar qualsevol tipus de producte o servei a través de diferents canals de comunicació. No obstant això, una pàgina web és un dels canals més important per a qualsevol comerç.

De fet, la corba de creixement del comerç electrònic al nostre país no ha parat en els últims anys. Segons dades de l'Institut Nacional d'Estadística (INE), el 31,6% de les empreses amb 10 o més empleats van realitzar vendes mitjançant el comerç electrònic, el qual va representar un 20% de les seues vendes totals en el 2021. El que vol dir que, comptar amb una pàgina web, especialment per a les pimes, autònoms i emprenedors, pot suposar una gran oportunitat per a donar visibilitat als seus projectes, productes o serveis.

No obstant això, per a moltes persones que tenen el seu propi negoci, dissenyar una pàgina web els pot resultar complicat. Especialment, tenint en compte que un lloc web, ben dissenyat, atrau al teu públic objectiu, contribueix a l'abast de clients potencials, entre una altra sèrie d'avantatges. Però no et preocupes, que sol·licitant el Kit Digital podràs comptar amb l'ajuda d'experts que impulsaran el teu comerç a un altre nivell. Vols saber més? T'ho expliquem a continuació!

 

Avantatges de comptar amb un disseny web de qualitat

 • Genera bones primeres impressions: la pàgina web del teu negoci és la carta de presentació en línia del teu comerç. Un correcte disseny t'ajudarà a transmetre una imatge professional, atraure nous clients i *fidelizar els ja existents.
   
 • Millora l'optimització de motors de cerca: comptar amb una pàgina web amb continguts actualitzats i pensada per a generar una bona experiència d'usuari t'ajudarà a posicionar-te en els primers llocs dels cercadors com Google.
   
 • Aporta un avantatge competitiu: comptar amb un disseny web professional et permet estar entre els primers del teu sector.

Com veuràs, els avantatges de comptar amb un disseny web de qualitat són de gran importància ja que poden marcar la diferència la teua e-*commerce i el dels teus competidors. A continuació, t'explicarem alguns elements claus que cal tindre en compte a l'hora de dissenyar una pàgina web i com el Kit Digital pot ajudar-te en el procés.

 

Elements clau per a tindre en compte a l'hora de dissenyar un lloc web

 • Disseny basat en un públic objectiu

Per a dissenyar una bona pàgina web és important centrar-se en les necessitats del nostre públic objectiu. Des del moment en el qual pensem en l'estructura, fins als colors, imatges i tipografia. També hem de determinar quin tipus d'informació volem destacar i en quina ordre (l'esquema de la pàgina web).

 • Informació rellevant sobre el teu negoci

Hem d'assegurar-nos de detallar en algun costat visible de la pàgina web tota la informació empresarial sobre el nostre negoci. En aquesta part podem incloure detalls de gran valor com l'objectiu de negoci, la seua història, horari d'atenció al client, entre altres.

 • Responsividad i accessibilitat

Cada vegada són més les persones que fan ús del seu telèfon mòbil. Per aquesta raó, és de summa importància comptar amb una pàgina web que es veja bé en cada dispositiu. És a dir, que siga responsivo (responsive).

 • Anomenada a l'acció

Feix la teua comanda, compra ara, subscriu-te a nostra newsletter… totes aquestes frases són CTA (anomenades d'acció) i són elements imprescindibles per a un e-commerce. Recorda que aquests han d'estar en un lloc visible perquè puguen funcionar correctament.

 

Aquests són només alguns elements que cal tindre en compte a l'hora de dissenyar una pàgina web. Afortunadament, tu pots comptar amb el suport i l'assessorament d'experts en la matèria gràcies la Kit Digital. Sol·licita la teua ajuda i podràs aconseguir el disseny del teu web amb una pàgina d'inici, la presentació del teu negoci, un formulari perquè et puguen contactar i la descripció dels teus productes, entre altres coses. Tot això adaptat a qualsevol tipus de dispositiu per a major comoditat dels teus clients i proveïdors. A quines esperes? Uneix-te al canvi digital!