Notícies:Red ADL Valencia

Setmana Focus i Emprenedoria CV 2021: Empreses amb futur, les noves regles del joc

30 nov 2021
Esdeveniment en format híbrid organitzat per la Xarxa CEEI C. Valenciana, que tindrà lloc des del 30/11/2021 al 02/12/2021

 

Del 30 de novembre al 2 de desembre, la Xarxa CEEI CV celebra la Setmana Focus Pime i Emprenedoria Comunitat Valenciana 2021, esdeveniment central del programa **Focus Pime, consolidat com el fòrum empresarial de referència a nivell autonòmic per a pimes i emprenedors.

Enguany, de recuperació després de la crisi provocada pel covid, l'esdeveniment analitza els nous escenaris i canvis de paradigma als quals s'estan veient abocades les empreses i dóna les claus del canvi de rumb que és necessari adoptar en termes de gestió empresarial per a mantenir-se en un mercat regit ara per noves regles.

Durant 3 dies, es realitzaran diversos fòrums enfocats en diferents temàtiques:

► Dimarts 30/11: El poder de les dades en l'empresa (SESSIÓ HÍBRIDA)

En aquesta jornada, de la mà de professionals de l'entorn 'data', coneixerem la importància d'integrar solucions, més o menys complexes, en la gestió empresarial que permeten recaptar informació de qualitat per a prendre decisions en el present que determinen l'èxit en el futur. 

PROGRAMA

10.30-10.45 h. Obertura oficial

• Rafa Climent, Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
• Julia Company, Directora General d'IVACE
• Jesús Casanova, Director CEEI València

10.45 a 11.45 h. Presentació CV Innova

S'exposaran els resultats del Programa pilot CV Innova, executat durant 2021 per la Xarxa CEEI CV i finançat per IVACE, consistent en el desenvolupament i aplicació d'una metodologia basada en Innovació Oberta per a cercar solucions a reptes d'empreses de la Comunitat Valenciana.

11.45 a 12.00 h. Cafè Networking

12.00 a 13.00 h. Claus per a decidir amb encert: dades, dades i dades

Sessió de casos reals d'aplicació de Big Data en la gestió de la pime, en la creació de ports avançats i intel·ligents i en el sector turístic.

 • Guapo Castillo Faulí, CEO ZEUS Smart Visual Data S.L.
 • Santiago Càceres, Director de Projectes ITI - Institut Tecnològic d'Informàtica
 • Mario Villar, Director d'Intel·ligència Turística, Turisme CV - GVA

13.00 a 14.00 h. Conferència. Crear el futur és possible

 • Javier Sirvent, Technology Evangelist

Incripció açí>>>>>

 

 Dimecres 1/12: Responsabilitat social i sostenibilitat. Reptes i oportunitats (ONLINE)

En aquesta jornada, coneixerem estratègies en matèria de sostenibilitat i **RSC per a millorar la rendibilitat de les pimes, així com oportunitats de negoci sostenible en sectors tan capdavanters com: mobilitat sostenible, energia intel·ligent, reciclatge i reducció de residus i nutrició responsable.

PROGRAMA

12.00 a 12.30 h. Presentació Informe GEM Global Entreprenenurship Monitor 2020-2021

“Global Entrepreneurship Monitor” (GEM) es constitueix des dels seus inicis com un En la present edició, la xarxa espanyola està conformada per 200 investigadors, 27 universitats, 80 institucions, el Centre Internacional Santander Emprenedoria (CISE) i Banc Santander.observatori investigador del fenomen emprenedor amb vocació internacional.

 • José María Gómez Gras, Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials, Censor Jurat de Comptes, Economista-Auditor i Catedràtic d'Organització d'Empreses. UMH Universitat Miguel Hernández.
 • Ignacio Mira Solves, Professor titular de l'Àrea d'Organització d'Empreses, en el Departament d'Estudis Econòmics i Financers. UMH Universitat Miguel Hernández.
 •  María Teresa García Muñoz, Directora General Direcció General d'Emprenedoria i Cooperativisme. Conselleria d'Economia

12.30 a 13.00 h Debat col·loqui- La sostenibilitat, estratègia rendible per a les empresa

Debat col·loqui sobre què és ser una empresa sostenible, els aspectes a considerar per a fer sostenible una empresa, quin ha de ser la visió de desenvolupament sostenible d'una empresa… Tot, amb l'objectiu de posar en relleu la necessitat d'aplicar una adequada política de sostenibilitat en les organitzacions.

 • Carmen Berbegal Roque, Directora Responsabilitat Corporativa ACTIU BERBEGAL I FORMES SA
 • Pilar Díaz Pascual, Gerent de Qualitat i Sostenibilitat Ferrovial serveis
 •  Joan Ramon Sanchis Palacio, Director de la Càtedra d'Economia del Bé Comú i Catedràtic d'Organització d'Empreses. Càtedra d'Economia del Bé Comú. Universitat de València

13.00 a 13.50 h. Oportunitats de negoci sostenible per a 2021

 • Lalo Blanes, Gerent UP2CITY
 • Daniel Domene-López, Director SOLUBLION
 • Juan de Blas Pombo, CEO QIARROW
 • Gemma Mateos Vera, Periodista i màster en màrqueting digital i comerç electrònic

Inscripció açí>>>

 

► Dijous 2/12: Estratègies per a la nova gestió empresarial (ONLINE)

Durant aquesta jornada, parlarem de com algunes empreses capdavanteres han portat la seua estratègia per a posicionar-se en el més alt, i sobre com han de treballar les startups sota el prisma i la pressió d'aquesta tipologia d'empreses en continu canvi.

PROGRAMA

12.00 a 12.15 h. Acte d'obertura

12.15 a 13.00 h. Èxit en la gestió i talent en les companyies

En aquesta primera part de la sessió, analitzarem el cas de 480, una companyia castellonenca que ha multiplicat xifra de negoci i beneficis, aconseguint els 250 empleats en una dècada, ha duplicat en un any el seu valor fins a 40 milions d'euros i que és l'única empresa que cotitza en BME Growth. Veurem quin ha sigut l'estratègia de*Cuatroochenta al llarg dels anys, creixement, consolidació, internacionalització, creixement inorgànic, eixida a BME Growth. Veurem també com si escau una de les claus ha sigut posar a les persones en el centre de l'organització i coneixerem quin perfil de talent requereixen i cerquen.

 • Sergio Aguado González, CTO i Soci Fundador Cuatroochenta
 • Celia Pallarés, Chief Human Resources Officer (CHRO) SOLUCIONS CUATROOCHENTA S.A.

13.00 a 13.45 h.Treballar en manera Startup

En la segona part, comptarem amb dues startups que estan triomfant cadascuna en el seu camp i que ja són un referent dins de l'ecosistema. Els seus CEOs ens comptaran com és el model de gestió que realitzen en les seues empreses, quines són les seues motivacions i el seu estil de lideratge, la importància de la visió i la cultura corporativa en el seu camí fins ací… No solament les empreses tradicionals i no tecnològiques, sinó moltes grans companyies s'estan fixant cada vegada més en les startups i els seus models de negoci escalables, la seua manera de moure's en el mercat i aqueixa visió estratègica diferent a la tradicional que les converteix en protagonistes de la nova economia.

 • Daniel Eivissa Sánchez, CEO Aiudo
 • Francisco Leopoldo Villalba Segarra, Fundador i CEO INTERNXT UNIVERSAL TECHNOLOGIES SL
 • Gemma Mateos Vera, Periodista i màster en màrqueting digital i comerç electrònic

13.45 a 14.00 Q&A

Inscripció ací>>>

INSCRIPCIÓ: La inscripció gratuïta a aquestes jornades és individual