Notícies:Red ADL Valencia

Resum accions formatives online

25 nov 2020
Actualizat 17/11/2020. El Servei de Desenvolupament Local de Divalterra prepara una recopilació amb els cursos en línia i webinars de diverses entitats que podeu realitzar des de casa.

 

Durant aquests dies, a causa de la situació actual de propagació del virus Covid-19 i les mesures adoptades per l'estat d'alarma decretat pel Govern, el poder realitzar cursos online és una gran manera de poder augmentar els teus coneixements i capacitats amb tota la comoditat de poder fer-los des de casa, aprofitant el temps del confinament per a fer cursos.

La tecnologia és una oportunitat per a aprofitar el temps a casa i lluitar, d'aquesta forma #Queda't a casa, contra la pandèmia del coronavirus i pots administrar millor el teu temps i tens l'opció de fer-ho al teu ritme, podent accedir des del teu ordinador, tablet o mòbil

És per això que , en el marc de la iniciativa de coordinar una xarxa amb les ADL de la província de València, el Servei de Desenvolupament Local de l'empresa pública Divalterra, dependent de la Diputació de València ha confeccionat una llista organitzada de cursos a online on podràs accedir al diferents accions formativa amb només fer clic en els enllaços.

La compilació efectuada és merament informativa, únicament arreplega les accions formatives per categoria i deriva en la URL de la notícia publicada a la xarxa adl i a la de l'associació/entitat que ofereix el curs.

Descarrega llistat d'accions formatives>>>>>> actualizat a 17/11/2020