Notícies:Projecte Xarxa AODL

Publicades les bases de les ajudes de la Generalitat al foment del treball autònom

25 jul 2017
Les futures convocatòries anuals donaran suport a la consolidació de l'ocupació autònoma a la Comunitat Valenciana amb ajudes a les quotes d'autònoms i estudis de viabilitat dels projectes empresarials

En el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de 24 de juliol es publica l'ORDRE 15/2017, de 20 de juliol, de la Conselleria d'Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, per la qual s'aproven les bases reguladores i s'estableix el procediment de concessió de les ajudes del Programa de foment del treball autònom a la Comunitat Valenciana.

Les convocatòries anuals d'ajudes es publicaran igualment al DOGV. Podeu acudir a l'ADL más propera per a més informació

Els ajuts tenen com a objecte:

1. La consolidació de l'ocupació autònoma a la Comunitat Valenciana mitjançant la concessió d'ajudes per a finançar els costos fixos d'inclusió en el Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA).

2. Afavorir el manteniment i consolidació de l'ocupació autònoma, per mitjà de l'elaboració de projectes integrats d'orientació i assessorament a fi d'evitar la destrucció de l'ocupació autònoma.

Si estàs interessat / da accedeix a: http://www.dogv.gva.es/datos/2017/07/24/pdf/2017_6763.pdf