Notícies:Red ADL Valencia

Premis CEX 2024

09 Feb 2024
L'Associació de Centres Promotors de l'Excel·lència CEX convoca este Premi amb el propòsit de contribuir a l'intercanvi de bones pràctiques de gestió entre les empreses i altres organitzacions. En esta edició de 2024 el tema sobre el qual versaran les bones pràctiques presentades serà: “La Intel·ligència Artificial aplicada a la gestió de les organitzacions”
El Premio CEX cerca identificar les millors pràctiques alineades amb la Intel·ligència Artificial aplicada a la gestió de les organitzacions. Els candidats hauran d'acreditar una bona pràctica en el seu model de gestió, amb resultats mesurables i rellevants relacionats amb la Intel·ligència Artificial i la seua aplicació en l'optimització de Processos i Eficiència Operativa, la presa de decisions basada en dades, l'experiència del client personalitzada i/o la gestió de les persones.

Per l'ambició i tipologia de projectes desenvolupats amb este objectiu es prestarà especial atenció als projectes desenvolupats de manera col·laborativa.

Es prendran en consideració, entre altres, aspectes com:

  • Aplicació de la IA en l'optimització de Processos i Eficiència Operativa.
  • Aplicació de la IA a la presa de decisions basada en dades.
  • Aplicació de la IA a l'experiència del client Personalitzada.
  • Aplicació de la IA a la gestió de persones.

Termini d'inscripció: fins al 27 de març de 2024

Qüestionari d'inscripció  

Bases legals Premis CEX 2024

+Info