Notícies:Projecte Xarxa AODL

Premis Artesania Comunitat Valenciana

11 jul 2018
El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana convoca la V edició dels premis. Poden presentar-se candidatures fins el 22 d'octubre

El Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana convoca la cinquena edició dels Premis Artesania Comunitat Valenciana a fi d'incentivar la creació artesanal, la innovació, el compromís amb un desenvolupament sostenible i l'adaptació a les tendències del mercat, així com premiar el saber fer dels artesans, les artesanes i les empreses artesanes de la Comunitat Valenciana, a través del seu reconeixement social i empresarial.

Així, el premi Tradició Artesana reconeix l'obra d'autor i l'excel·lència del treball dels artesans i les artesanes, inspirat en el seu saber fer.

El premi Artesania d'Avantguarda té com a objecte guardonar les obres caracteritzades pel seu alt valor creatiu i el seu esperit innovador des de l’òptica funcional i formal.

El premi Producte Alimentari Artesà Tradicional té com a objecte reconéixer i incentivar els artesans, les artesanes i les empreses artesanes del sector agroalimentari que desenvolupen productes singulars i de gran qualitat, amb tècniques pròpies del seu saber fer.

Per la seua part, el premi Producte Alimentari Artesà Innovador suposa el reconeixement dels artesans i les empreses artesanes del sector agroalimentari que desenvolupen productes originals, singulars, i innovadors des de l’òptica material, formal o de procés, pròpies del seu ofici.

Finalment, el premi Dona Artesana té com a objectiu principal incentivar i posar en valor el paper creixent i la importància que posseïx el treball de la dona en el conjunt de l’activitat artesana, mitjançant aquest singular reconeixement de les iniciatives emprenedores desenvolupades per les professionals artesanes.

Dotats amb 2.000 euros per categoria, el termini de presentació de sol·licituds finalitza el 22 d’octubre de 2018.

+info: Bases Premis 2018