Notícies:Red ADL Valencia

Mentoring Rural 2024

30 Jun 2024
Diputació i CEEI oferixen un servici gratuït de mentorització per a projectes emprenedors i empreses d'àmbit rural

Data límit: 30 de juny de 2024 a les 12.00

Accés al formulari 》》》》》》》

Finançament: Programa finançat per la Diputació de València dins de la seua política de suport al territori rural i de lluita contra la despoblació. Per import de 40.000 euros

El Programa de Mentorització Empresarial en municipis rurals de la Província de València és una iniciativa del CEEI València, finançada pel departament de Desenvolupament Rural i Polítiques contra la Despoblació de Diputació de València, que oferix un servici d'acompanyament i mentorització als emprenedors portadors d'una idea de negoci que vulguen convertir-la en un nou projecte empresarial i a empreses de recent creació que vulguen consolidar la seua activitat en els territoris rurals de la província de València.

Es tracta d'un servici en línia i gratuït que t'ajudarà a desenvolupar el teu negoci amb les majors garanties d'èxit, oferint-te a més eines i coneixements especialitzats en les diferents àrees de gestió empresarial, així com informació sobre les ajudes i subvencions que millor encaixen amb les necessitats específiques del teu projecte i/o empresa.

En què consistix la mentorització de projectes empresarials?

  • Prestació d'un servici d'atenció individualitzada – cobrir les necessitats concretes de cada projecte empresarial.
  • Acompanyament i mentorització – mentoria personalitzada que permetrà un seguiment i correcte desenvolupament dels projectes i el seu continu avanç.
  • Informació de les ajudes i subvencions destinades a persones emprenedores i empreses.
  • Modalitat en línia de la prestació del servici – per a evitar desplaçaments innecessaris i donar cobertura a tots els municipis rurals.
  • Metodologies de mentorització innovadores – apliquem la metodologia que millor encaix al desenvolupament del negoci i les seues necessitats de creixement, Design thinking, LeanStartup.
  • Orientació dels projectes cap al seu desenvolupament en entorns rurals.
  • Informació i anàlisi d'Ajudes i Subvencions, que encaixen amb el teu projecte empresarial.

Dirigit a: Persones emprenedores i empreses de recent creació que vulguen desenvolupar la seua iniciativa empresarial en alguns dels municipis rurals de la província de València.

Criteris i requisits per a participar: Poden participar en el programa:

  • Persones emprenedores amb una idea de negoci, però sense necessitat d'haver dissenyat el model de negoci ni haver iniciat la seua activitat.
  • Empreses de recent creació que necessiten afermar el seu negoci i establir les bases i estratègia de creixement.

+Info