Notícies:Projecte Xarxa AODL

REQUENA_Jornada comarcal sobre economia social i sostenible

14 oct 2020
Activitat gratuïta online que tindrà lloc el 20/10/2020, dins del II Cicle de jornades sobre emprenedoria i economia social i sostenible.

 

Sessió Comarcal en La Plana de Requena-Utiel sobre l'Economia Social i sostenible organitzades la Universitat de València (UV) a través del seu projecte Aula Empresocial, amb finançament de l'àrea de Cooperació Municipal de la Diputació de València i col·laboració del Servei de Desenvolupament Local de Divalterra i la Mancomunitat El Tejo.

La sessió va dirigida per a ADL’s i resta de personal tècnic municipal, persones emprenedores, empreses, col·lectius interessats en cooperativisme i economia sostenible, docents i alumnat dels últims cursos d'instituts d'educació secundària i públic en general.

La jornada començarà amb 2 ponències d'experts ponents seleccionats per la Universitat de València que exposaran les principals línies de treball a tenir en compte en matèria d'economia social i sostenible, com a garant de progrés econòmic i social en l'àmbit local.

A continuació tindrà lloc una taula d'experiències per a mostrar bones pràctiques en la matèria que estan funcionant en els seus respectius territoris, en la qual participaren representants de:

La Crisopa Coop. V

Escola Rural d'Emprenedoria Social (ERESS)

Koopera

Descàrrega programa de la jornada>>>>>>

Data: 20/10/2020

Horari: De 10 a 14h

Format online

Activitat gratuïta prèvia inscripció http://esdeveniments.uv.es/46968/detail/2o-cicle-conferencies-aula-emprenedoria.html

+Info