Notícies:Projecte Xarxa AODL

Finalitzen les 1ª Jornades comarcals sobre gestió forestal sostenible com a motor de l’economia rural

01 feb 2019
6.2.19, no et pots perdre aquesta cita amb el mediambient

La Diputació de València va iniciar un cicle de jornades per a donar a conèixer la importància per al medi ambient i les economies locals de dur a terme una gestió forestal sostenible.

Gracies a estes jornades hem pogut conèixer la situació actual dels ecosistemes agroforestals valencians, la gestió forestal com ferramenta fonamental, així com el paper de les Administracions públiques en aquesta matèria. 

Com a prioritat, s'ha destacat la gestió forestal sostenible no sols en la prevenció d'incendis, sinó també com una ferramenta integradora per a mantindre la biodiversitat del nostre ecosistema.

Les jornades  que van començar el 5 de desembre de 2018 a Villar del Arzobispo visitant a continuació Requena  (12 de desembre), Llutxent  (19 de desembre) i Serra  (16 de gener).

Finalitzen el 6 de febrer de 2019. El acte de claursura tindrá lloc al Centre Cultural de la Beneficiència,  calle corona, 36, (Valencia)

Per a més informació descarrega el fullet de les jornades o consulta el web http://www.dival.es/labatlia-respon/content/clausura-cicle-jornades-comarcals-gestio-forestal-sostenible-dimecres-6-de-febrer-2019.

>>>>Inscripció gratuïta