Notícies:Red ADL Valencia

III Cicle de jornades sobre emprenedoria i economia social i sostenible

24 May 2021
L'Aula Empresocial de la Diputació de València i la Universitat de València posa en marxa, amb la col·laboració de Divalterra un cicle per apropar experiències interessants sobre empreniment, cooperativisme i obligacions de les associacions.

 

El cicle, que enguany arriba a la seua tercera ediciò després de la bona acollida de la programació de 2020 i 2019, inclou un total de 12 sessions sobre associacions, cooperatives i empreniment sostenible.

Està programat en format presencial, seguint les recomanacions sanitàries. En cas que la situació COVID ho recomane, passarien a format online en directe les mateixes dates i hores.

Durant el cicle es donaran a conèixer interessants bones pràctiques, així com ponències a càrrec de docents especialitzats.

-OBLIGACIONS LEGALS DE LES ASSOCIACIONS: amb 3 sessions d'idèntic contingut a Villar del Arzobispo (22 d'abril),  Oliva (6 de maig) i L'Eliana (20 de maig) Nova ubicació L'Eliana: Centre Sociocultural Pl. Jutge Miquel Comes 1 (+info)

-EMPRENEDORIA I COOPERATIVISME, amb 4 sessions d'idèntic contingut a Gandia (23 d'abril), Sagunt (5 de maig), Lliria (14 de maig) i Mislata (19 de maig) Nova ubicació Mislata: Centre Sociocultural La Fàbrica (c/Felipe Bellver, 43 +info)

-EMPRENEDORIA SOSTENIBLE I ODS: cicle de 5 sessions per anar abordant els diferents Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i la seua relació amb l'emprenedoria.

Les sessions tindran lloc a Alzira 6 de maig, analizant els ODS 'Planeta', Gandia (21/5, sobre ODS 'Persones'), Vilamarxant (27/5 sobre ODS 'Prosperitat'), Sagunt (10/6, sobre ODS 'Pau i aliances') i la sessió final a València (23/9) amb les principals conclusions.

>>>>>>>>>>DESCARREGAR PROGRAMACIÓ COMPLETA (ASSOCIACIONS, COOPERATIVES I ODS/EMPRENIMENT)