Notícies:Red ADL Valencia

II Trobada d'Empreses Sostenibles i del Bé Comú: Sostenibilitat Corporativa i Transformació del Model Productiu

07 abr 2021
Jornada on line i presencial organitzada per la Càtedra del Bé Comú el pròxim 06/05/2021

 

El pròxim 6 de maig de 9:00h a 14:00h, tindrà lloc la “II Trobada d'Empreses Sostenibles i del Bé Comú: Sostenibilitat Corporativa i Transformació del Model Productiu” organitzat per la Càtedra d'Economia del Bé Comú de la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

La jornada serà impartida per videoconferència i comptarà també amb públic presencial, complint amb totes les mesures de seguretat i aforament. La participació a la sessió serà gratuïta a través d'inscripció obligatòria en la qual es podrà indicar la preferència quant al model d'assistència.

Aquesta jornada té com a finalitat analitzar la rellevància dels models de gestió sostenibles i com s'estan aplicant a les empreses valencianes. També és important plantejar com la implementació de la sostenibilitat corporativa pot contribuir a la transformació del model productiu valencià.

En aquest sentit, es planteja la celebració d'una jornada dirigida a l'estudiantat de postgrau i a l'empresariat, persones directives i professionals per a compartir experiències i per a conèixer millor les eines de la sostenibilitat corporativa.

La jornada comptarà amb la participació d'organitzacions com Caixa Popular, CEEI-València, Consum, Endemic Biotech, Fundació Etnor i l'Hotel Voramar. Així com amb la participació de Javier Delgado Ceballos, Professor Titular en Management i Sostenibilitat de la Universitat de Granada

Descàrrega programa de la Trobada>>>>

Entre l'estudiantat assistent a la jornada, es realitzarà un sorteig de 3 exemplars del llibre 'El model de l'Economia del Bé Comú. Aplicació a l'empresa/organització i casos pràctics'. Així mateix, s'emetrà un Diploma d'assistència per a tots els participants a la Trobada.

Data: 06/05/2021
Horari: De 09.00 a 14.00 hores
Modalitat: on line i presencial des de Saló de Graus Facultat d'Economia (

Assistència gratuïta prèvia inscripció ací>>>>>