Notícies:Red ADL Valencia

I edició del concurs interuniversitari Aula Emprén 3i, en el marc del conveni campus d’Emprenedoria Innovadora

13 may 2022
Es convoquen i publiquen les bases de la I edició del concurs interuniversitari Aula Emprén 3i, en el marc del conveni campus d’Emprenedoria Innovadora

Persones beneficiàries Podrà concórrer a la primera fase d'aquest concurs i competir pels tres premis econòmics l'estudiantat que haja format part d'un equip finalista en la competició «Idees MOTIVEM» celebrada en els cursos: 2020-2021 i 2021-2022. A més, és requisit indispensable per a participar que les persones sol·licitants encara es troben matriculades a la Universitat de València en qualsevol de les seues titulacions oficials o pròpies en el curs 2021- 2022.

Objecte Convocar a la Universitat de València el concurs interuniversitari Aula Emprén 3i l'objectiu de la qual és seleccionar i donar suport al desenvolupament de les millors idees i projectes emprenedors relacionats amb el triple impacte econòmic, social i ambiental generats en el marc del programa «Aula Emprén 5UCV» previst en el conveni de col·laboració entre la Universitat de València i la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, per a la posada en marxa del campus de l'Emprenedoria Innovadora 5UCV amb l'objectiu d'impulsar l'emprenedoria i la innovació en l'àmbit universitari.

  • En la primera fase, dotada amb tres premis econòmics de 900 € cadascun, se seleccionarà i guardonarà als tres millors equips procedents de l'activitat Aula Emprén que, a la Universitat de València, rep la denominació d'Idees MOTIVEM en equip, celebrada en els cursos acadèmics 2020-2021 i 2021-2022.
  • En la segona fase, els tres equips seleccionats i premiats en la fase anterior, competiran amb les candidatures seleccionades per la resta d'universitats públiques valencianes en una competició interuniversitària i podran optar a tres premis econòmics de 3.000 €, 2.000 € i 1.000 €, respectivament.

Bases reguladores https://links.uv.es/uvempren/aula_emprende_3i

Quantia La Universitat de València aportarà, una dotació global d'un màxim de 8.700 €.

  • En la primera fase de la competició dotada amb un import global de com a màxim 2.700 € s'adjudicaran tres premis econòmics de com a màxim 900 € cadascun a cada equip guanyador. L'import del premi es distribuirà igualitàriament entre els components de l'equip, de manera que l'import a rebre per cada persona individualment no siga superior a 300 €.
  • En la segona fase, els tres equips seleccionats i premiats en la fase anterior competiran amb les candidatures seleccionades per la resta d'universitats públiques valencianes en un concurs interuniversitari en el qual es concediran tres premis econòmics de 3.000 €, 2.000 € i 1.000 €, respectivament, que es distribuiran igualitàriament entre els components dels equips guanyadors.

Termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà el dia 14 de maig i finalitzarà el 13 de juny de 2022.

+Info