Notícies:Red ADL Valencia

Fòrum Next Educació: 'Reptes en Femení'

19 ene 2023
‘Reptes en femení’ és una aposta l'objectiu de la qual és donar visibilitat i veu a les protagonistes perquè altres dones s'inspiren, s'animen i aconseguisquen tots els seus propòsits i reptes de la seua vida professional i personal.

En aquesta conversa Patricia Hurtado tractara temes relacionats amb la situació de les dones de llati américa durant la pandèmia i la situació actual de les dones a Espanya. Així mateix, exposarà la quarta Revolució Industrial com la del talent i les soft skills (habilitats blanes). I el compromís a continuar treballant per l'avanç dels drets de les dones i en l'eliminació de la bretxa de gènere.

Conversadora: Patricia Hurtado, fundadora i presidenta de la Fundació IGUALS. És promotora de l'Equitat de Gènere en les empreses i de les organitzacions, defensora de l'ètica empresarial i experta en temes corporatius.

La Fundación IGUALES es defineix com la primera Fundació a Bolívia que promou l'equitat de Gènere en l'Ecosistema Empresarial. Per a aquest fi secunda, promou i impulsa el desenvolupament de l'emprenedoria i la empresarialitat femenina; el desenvolupament del lideratge femení en les empreses, coadjuvant d'aquesta manera a aconseguir major impacte en la correlació entre l'activitat econòmica de les dones i el desenvolupament econòmic del país.

Moderadora: Mónica Deza. És directiva i consellera de Next Educació. A més de presidenta de AINACE (Associació Iberoamericana de Neurociència Aplicada a la Comunicació i l'Economia) i Chairman of The Board of Directors de Twentyfour-Seven i AXA. Així mateix, ha sigut nomenada una de les Top 100 Dones Líders a Espanya en 2012, en la categoria Innovació.

Inscrpció

+Info