Notícies:Red ADL Valencia

EmpoWomen: Convocatòria oberta per a impulsar emprenedoria tecnològica femenina a Europa

09 Feb 2024
EmpoWomen és un programa de dos anys (2024-2025) finançat per la Unió Europea a través del seu programa d'Investigació i Innovació Horitzó Europa, l'objectiu del qual és abordar la subrepresentació de les dones en el sector de la tecnologia profunda, particularment als països europeus emergents.

25 empreses seleccionades a través de convocatòries obertes dirigides per dones participaran en un programa d'acceleració únic, dissenyat conjuntament per StartupWiseGuys i BusinessAngelsEurope, i obtindran servicis, premis i 45.000 euros en finançament sense capital per startup.

Esta convocatòria representa una oportunitat única per a dones emprenedores de països amb una àrea en expansió, oferint un espai exclusiu per a convertir-se en les líders tecnològiques femenines del demà.

Objectiu:

EmpoWOMEN busca catalitzar el canvi en col·locar a les dones en l'avantguarda de la tecnologia profunda a Europa, fomentant la diversitat i la innovació. Les dones emprenedores interessades estan convidades a postular-se i ser part d'esta transformadora iniciativa que contribuirà al desenvolupament tecnològic equitatiu en el continent.

Oferix:

  • Fins a 45.000 euros de equity-free funding: Finançament sense dilució de capital per a impulsar el creixement de les startups.
  • Accés a mentors d'alt nivell: Orientació d'experts en el camp per a guiar a les emprenedores en el seu camí cap a l'èxit.
  • Vals per a esdeveniments tecnològics: Oportunitats per a establir xarxes, aprendre i créixer en esdeveniments clau de la indústria.
  • Programa exclusiu de preparació per a la inversió amb Business Angels: Una preparació personalitzada per a presentar projectes de manera efectiva a inversors.
  • Elecció de mentors i experts segons necessitats individuals: Un enfocament personalitzat per a abordar les necessitats específiques de cada emprenedora.
  • Premis per a les millors startups per cohort: Reconeixement i estímul per al creixement excepcional.

Sol·licitud: qüestionari habilitat.

Convocatòria oberta fins al 8 de març de 2024.

MÉS INFORMACIÓ EN EMPOWOMEN.

+Info