Notícies:Projecte Xarxa AODL

Divalterra ofereix una estada en pràctiques per alumnat dels Graus en Enginyeria Informàtica o Enginyeria Telemàtica

15 may 2018
L’empresa pública de la Diputació de València, a través de la seua Àrea d’Estudis i Planificació Estratègica, necessita cobrir un lloc d’estudiant/a en pràctiques extracurriculars que estiga cursant els estudis de Grau en Enginyeria Informàtica o Grau en Enginyeria Telemàtica a la Universitat de València (UV) o la Universitat Politècnica de València (UPV).

Són desitjables coneixements tècnics específics en aspectes com Javascript, Jquery, Ajax, Python, PostgreSQL, desenvolupament web o PHP.

Els treballs a dur a terme serien els següents:

-Desenvolupament del motor d'integració del sistema de suport per a la presa de decisió i funcionalitats addicionals de visualització i ETC (extracció, tractament i càrrega de dades) de l'aplicatiu web de la Plataforma d'Estudis i Anàlisis de Divalterra.
-Programació de la interface i webservices necessaris per a complir amb els estàndards d'integració i reutilització de la informació. HTML, PHP, Javascript i Python.
-Reenginyeria de codi, i generació de visualitzacions per a cobrir les noves funcionalitats de la plataforma web.

Durant la pràctica la persona seleccionada rebra formació pràctica sobre metodologies de desenvolupament de programari i rutines  d'integració, utilització de llibreries de visualització, extracció, anàlisi i mineria de dades, disseny i implementació i explotació de bases de dades específiques, així com sobre implantació de Big Data Architecture.

L’estada en pràctiques, dotada d’una borsa econòmica de 5 euros/hora, es duria a terme a les oficines de Divalterra al carrer de les Avellanes número 14 de València, en horari matinal (no inferior a 6 hores/dia), fins a totalitzar 900 hores. 

Les persones interessades poden inscriure’s a les respectives ofertes publicades a:
*Per a estudiants de la Universitat de València: Entrar a http://www.adeituv.es/ca/practicas-en-empresas/practicas-destacadas/ofertas/, escollir “Grau en Enginyeria Informàtica” o “Grau en Enginyeria Telemàtica” i seleccionar l’oferta de Divalterra número 190616
*Per a l’oferta publicada a la UPV: http://www.upv.es/contenidos/SIEPRACT fins arribar a l'oferta de Divalterra