Notícies:Red ADL Valencia

Diputació i CEEI posen en marxa el III Emprendeaventura Rural Valencia 2021

18 may 2021
Penses en posar en marxa una empresa a entorns rurals? O l'has creat recentment? Fins el 18 de maig apunta't a EMPRENDEAVENTURA

 

La Diputació de València, a través de la seua delegació de Desenvolupament Rural i Polítiques contra la Despoblació, posa en marxa una nova edició d'EMPRENDEAVENTURA, programa de suport a persones emprenedores i responsables d'empreses de recent creació a entorns rurals impartit pel Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de València.

En la iniciativa col·laboren Divalterra a través del seu Servei de Desenvolupament Local, així com els grups d'acció local (GAL) Turia-Calderona, Rurable, Som Rurals, Caroig-Xúquer i Gandia-Albufera.

Els participants en el programa d'entrenament EMPRENDEAVENTURA rebran capacitació en el procés de posada en marxa del seu projecte, així com en la millora de les tècniques de gestió empresarial, incidint en qüestions pròpies del llançament d'empreses en l'àmbit rural.

EMPRENDEAVENTURA s'organitza a través de sessions dinàmiques i de treball que es desenvoluparan en horari de 9.30 a 13.30 hores a partir del 19 de maig i en format en línia a través de l'eina Teams, en la qual els emprenedors disposaran d'una plataforma col·laborativa i eines per a compartir coneixements i inquietuds per enriquir el vostre projecte.

Les dotze sessions de treball són principalment formatives, de capacitació i de tutoria per a atendre les consultes i resoldre dubtes dels projectes participants.

 

PROGRAMA

 • Sessió 1. Defineix el teu model de negoci d'èxit. Enfocament de pla d'empresa / 19 de maig
 • Sessió 2. Com definir la meua estratègia de màrqueting d'èxit I / 21 de maig
 • Sessió 3. Com definir la meua estratègia de màrqueting d'èxit II / 26 de maig
 • Sessió 4. Comunicació digital: aprofita les oportunitats que t'ofereixen les xarxes socials / 28 de maig
 • Tutoria 1. Tutoria grupal amb projectes / 2 de juny
 • Sessió 5. Com construir un equip d'èxit. Com realitzar presentacions d'impacte / 4 de juny
 • Sessió 6. Eines de design thinking per al desenvolupament de projectes I / 9 de juny
 • Sessió 7. Eines de design thinking per al desenvolupament de projectes II / 11 de maig
 • Sessió 8. Com establir el preu del meu producte / 16 de juny
 • Sessió 9. Com faig el meu pla econòmic i financer I / 18 de juny
 • Sessió 10. Com faig el meu pla econòmic i financer II / 23 de juny
 • Tutoria 2. Tutoria grupal amb projectes / 30 de juny

 

PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES: Emplenant el formulari publicat a https://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=8&n=24876 abans de les 12 hores del 18 de maig.

DIRIGIT A: Persones emprenedores portadores d'una idea de negoci que vulguen posar-la en marxa i empresa de recent creació, als municipis rurals de la província de València.

COST: Programa gratuït

FINANÇA: Programa finançat per la Diputació de València a través de la seua Delegació de Desenvolupament Rural i Polítiques contra el Despoblament, com a part de la seua política de suport al territori rural i de lluita contra la despoblació.

+info i inscripcions: https://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=8&n=24876