Notícies:Projecte Xarxa AODL

Cursos del Pla de Formació Xarxa ADL 2019

09 sep 2019
El Servei de Desenvolupament Local de Divalterra organitza aquesta tardor 4 cursos especialitzats per a Agents de Desenvolupament Local (ADL)

De cara a la tardor de 2019 el Servei de Desenvolupament Local de Divalterra posa en marxa diverses iniciatives emmarcades en el Pla de Formació de la Xarxa ADL 2019.

En aquest sentit s'ha donat a conèixer la programació de cursos específics per a Agents de Desenvolupament Local, fruit de la detecció de necessitats formatives a través de consultes al col·lectiu tècnic de la Xarxa d'Agències de Desenvolupament Local (ADL) coordinada per Divalterra.

S'oferixen, amb coordinació docent a càrrec de la Universitat de València a través de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local un total de 4 cursos presencials d'entre 20 i 30 hores de durada,  que s'impartiran a Llíria, València, Alzira i Gandia gràcies a la col·laboració de la Mancomunitat Camp de Túria, la Mancomunitat de La Ribera Alta, i la Mancomunitat de La Safor.

El primer dels cursos (Iniciació al Coaching per a Agents de Desenvolupament Local) tindrà lloc a la seu de la Mancomunitat Camp de Túria a Llíria amb 5 sessions presencials entre els dies 21 i 30 d'octubre, totalitzant 20 hores de classe.

El segon curs (Cultura, innovació i medi ambient com a sectors de creixement),  de 20 hores lectives, s'impartirà a la seu de Divalterra a València amb 4 sessions presencials entre els dies 15 d'octubre i 21 de novembre.

Per la seua banda, el curs "Innovació en la prestació de serveis de promoció econòmica", que totalitza 30 hores presencials, s'impartirà a la seu de la Mancomunitat de La Ribera Alta a Alzira entre el 5 i el 15 de novembre, afegint-se a aquesta acció formativa una sessió que tindrà lloc el 14 de novembre a València, consistent en l'assistència a les X Jornades de Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana.

Finalment, la seu de la Mancomunitat de La Safor a Gandia albergarà les 5 sessions presencials del curs "Disseny, elaboració i avaluació de projectes" entre els dies 3 i 11 de desembre.

Junt als referits cursos, Divalterra oferirà en els mesos de tardor diverses accions formatives breus sobre matèries com les Obligacions en matèria de protecció de dades per a agències de desenvolupament local (ADL) o el funcionament de les ferramentes telemàtiques de gestió que posa a disposició de les més de 150 entitats adherides a la Xarxa ADL.

Per a més informació dels cursos podeu consultar els enllaços següents o enviar e-mail a sdl@divalterra.es 

>>>> Iniciació al Coaching per a Agents de Desenvolupament Local

>>>> Cultura, innovació i medi ambient com a sectors de creixement)

>>>> Innovació en la prestació de serveis de promoció econòmica

>>>> Disseny, elaboració i avaluació de projectes