Notícies:Projecte Xarxa AODL

Canals: curs sobre Itineraris d'empreniment juvenil (PEJCV)

04 abr 2018
La realització del curs serà el proper dia 24 d'abril fins al 08 de juny de 2018, en horari de 9:00 a 15:00 hores en el Centre Jove de Canals.

Les regidories de Promoció Socioeconòmica i Joventut de l'Ajuntament de Canals, conjuntament amb Cambra de Comerç de València, organitzen aquest curs per al proper abril, que busca donar tots els recursos necessaris als joves interessats en muntar el seu propi negoci.

L'oferta formativa, totalment gratuïta, està dirigida a menors de 30 anys inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil, que ni estudien ni treballen, i que vulguen saber més sobre l'autoocupació. De forma prèvia al programa, els participants hauran d'acceptar un pla personalitzat amb els objectius, continguts, activitats i compromisos personals. En aquest, es valorarà la motivació per a treballar i per buscar com aconseguir-ho, la formació i l'experiència i les habilitats socials.

A través dels distints mòduls, que s'impartiran en tallers grupals i pràctics, en seguiment individualitzat, classes magistrals i visites a start-ups i noves empreses, els participants acabaran el curs havent realitzat un Pla d'Empresa amb l'objectiu d'incorporar-se al mercat laboral.

El curs es durà a terme del 24 d'abril al 8 de juny, en horari de 9:00 a 15:00 hores, al Centre Jove de Canals. Per a inscriure's es pot fer directament a l'Agencia de Desenvolupament Local, bé presencialment a l'Ajuntament de Canals o bé cridant al 96 224 01 26 ext. 2.

Així mateix, també es pot contactar amb Cambra de Comerç de València cridant al 722 398 628 (Beatriz Esteve) o al correu pejcv@camaravalencia.com

Els interessats hauran d'aportar la següent documentació:

- Una fotocòpia del DNI per ambdues cares.

 - El certificat d'inscripció al Sistema de Garantia Juvenil.

- El DARDE.

- El certificat de Vida Laboral.

 

Per a més informació sobre el curs consulta aquest enllaç:

 http://www.camaravalencia.com/es-ES/emprendedores/Paginas/Programa-de-Emprendimiento-Juvenil-de-la-Comunitat-Valenciana.aspx