Notícies:Red ADL Valencia

Taller Dissenya amb CANVA per a les teues Xarxes Socials. Nivell Intermedi

22 jun 2022
En el taller de ‘Dissenya amb Canva per als teus RRSS’ podràs aprendre trucs i millorar el maneig d'aquesta eina molt fàcil d'usar. Canva posa al nostre abast tota una sèrie de recursos per a crear post comunicatius en Instagram, Facebook, Gifs, vídeos, Stories, portades Reels.

Dates i hores: 14 de juliol de 2022 a les 10.00 i 15 de juliol de 2022 a les 12.00

Modalitat: En línia

Objectiu: Aprendre a manejar l'aplicació de Canva per a crear dissenys per a xarxes socials. Canva és una eina creada per dissenyadors gràfics però tan fàcil de manejar que qualsevol sense aquests coneixements específics pot generar post efectistes i atractius. Taller eminentment pràctic. Anem plantejant diferents dissenys a realitzar i es deixarà temps per a poder practicar cadascun en el seu ordinador.

Dirigit a: tot aquell que necessite crear continguts per a les seues xarxes socials, professionals, empreses i persones interessades en el desenvolupament de la seua activitat en xarxes.

Programa:

  1. CANVA Essencial
  2. Per a Començar
  3. Com aconseguir dissenys comunicatius
  4. Paleta de colors
  5. Tipografies
  6. Noves Funcionalitats
  7. Elements Essencials
  8. Productivitat en CANVA
  9. Pràctiques

Cost: 105 euros (IVA inclòs).

Ponent: Carolina Sellés. Fundadora de CULTURLIVE: presentació d'esdeveniments en streaming amb Facebook. Consultora YouTube i Vídeo per a RRSS

+ Info e inscripción