Notícies:Projecte Xarxa AODL

Alcàsser: Bona participació a la jornada sobre règim jurídic de les associacions

24 sep 2020
Universitat i Diputació, amb la col·laboració de Divalterra i l'Ajuntament d'Alcàsser, formen a responsables d'associacions en matèria d'obligacions legals, fiscals, laborals i comptables.

Representants d'una quinzena d'associacions d'Alcàsser van participar en la sessió que va tenir lloc el 23 de setembre al Centre Social de la localitat de l'Horta Sud, en el marc del II Cicle de jornades sobre emprenedoria i economia social i sostenible organitzat per la Universtitat de València a través de l'Aula Empresocial amb el finançament de la Diputació de València i la col·laboració del Servei de Desenvolupament Local de Divalterra.

La regidora de participació ciutadana, Tere Chabeli Hervás, va donar la benvinguda als assistents, junt a la intervenció de Pilar Alguacil, directora de l'Aula Empresocial, i Fidel Garcia, Cap del Servei de Desenvolupament Local de Divalterra.

La jornada va començar amb una interessant presentació a càrrec de Santiago Bonet, responsable de transformació digital de l'Ajuntament d'Alcàsser, que va mostrar les possibilitats de la signatura electrònica per a la relació de la ciutadania amb l'Administració, a més de repassar els tràmits online incorporats al web municipal.

Durant la sessió es van tractar de forma práctica les qüestions jurídiques (incloent la relació amb les seus electròniques de l'Administració), comptables, fiscals i laborals que afecten a les associacions, amb les intervencions de docents seleccionats per la Universitat de València.

>>>>Consultar fullet i programa de les sessions

>>>>Accés a material de les sessions