Notícies:Projecte Xarxa AODL

Ajudes en materia de projectes per a la digitalizació de la empresa i creació d'empreses tecnológiques

31 dic 2018
Oberta la convocatòria per sol·licitar les ajudes CREATE-Cv i DIGITALIZA-Cv

El Instituto Valencià de Competitivitat Empresarial, va publicar al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana les convocatòries relatives a les següents ajudes a empreses:

  1. CREATE-Cv. Recolzar el desenvolupament d’empreses innovadores i de Base Tecnològica, les activitats de les quals es basen en l’explotació del coneixement i la tecnologia. Mitjançant el Desenvolupament de projectes d’I+D+i de l’empresa sol·licitant així com les inversions immaterials o en béns d’equip relacionats amb projectes d’aquella naturalesa. 
  2. DIGITALIZA-Cv. Incrementar el nivell tecnològic de les Pimes Industrials i de serveis de la indústria, mitjançant la implantació de noves tecnologies electròniques, informàtiques i de les comunicacions (TEIC).

Hui, 8 de enero de 2019, s'obri la convocatòria per sol·licitar ambdós ajudes. Axí mateix, el termini de presentació de les sol·licituds que s' inicia a dia de hui, finalitzará:

  1. Respecte les Ajudes CREATE-Cv  el dia 20 de febrer de 2019.
  2. Respecte les Ajudes DIGITALIZA-Cv el dia 19 de febrer de 2019.

Per a informació més detallada podeu consultar el text íntegre de las convocatòrias CREATE- CV DIGITALIZATE-CV, axí com, la Base de dades de subvencions i ajudes de Divalterra.