Notícies:Projecte Xarxa AODL

Ajudes a empreses per a projectes de R+D i d’innovació

15 ene 2019
Oberta Convocatòria 2019 programes: PIDI-CV, PIDCOP-CV, INNOVA-CV.

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresari, ha publicat la convocatòria per sol·licitar subvencions per a  empreses que volen desenvolupar projectes d'I+D de Pime dins del Plan de I+D+i empresarial 2019.

Cal destacar que aquest programa esta finançiat al 50 % pel Programa Operativo FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020, dins del Eix Prioritari 3 "Millora la competitivitat de les PIMEs", Objectiu Específic 3.4.2 " Promoure la innovació de la PIME y la cooperació per a la innovació en tots els àmbits”.

La concessió de subvencions per a projectes d'R+D i innovació empresarial per a l’exercici 2019 han d'enquadrar-se en  en els programes següents:

Dirigit a PYME con al menys tres traballadors.

Dirigit a PIME i grans empreses amb almenys tres treballadors o treballadores.

Dirigit a Pimes amb la finalitat de desenvolupar porjectes compresos dins d'aquestes quatre actuacions:

  • Ajudes per a projectes d’Innovació de producte (INNOVAProD-CV)
  • Ajudes per a projectes d’Innovació de procés (INNOVAProC-CV)
  • Ajudes per a projectes d’Adaptació a indústria 4.0 (INNOVAi4.0-CV)
  • Ajudes per a projectes d’Innovació en TEICs (INNOVATeiC-CV)

Per tant, podran ser beneficiàries aquelles empreses amb seu social o establiment de producció ubicat a la Comunitat Valenciana en el moment de la presentació de la justificació.

Es important tindre coneixement del termini per a la presentació de les sol·licituds:

  1. s’iniciarà el dia 15 de gener de 2019, i finalitzarà a les 23:59.59 hores del dia 21 de febrer de 2019 per als programes d'R+D de Pime (PIDI-CV) i per al programes d'I+D en Cooperació (PIDCOP-CV).
  2. s'iniciarà el dia 15 de gener de 2019, i finalitzarà a les 23:59.59 hores del dia 26 de febrer de 2019 per al programa d’Innovació de Pime (INNOVA-CV).

Per més informació podeu visitar la pàgina web del IVACE i, així mateix, consultar la base de dades de ajudes i subvencions de Divalterra.