Notícies:Red ADL Valencia

Acelera pyme. Descobreix Bard: la intel·ligència artificial de Google

18 sep 2023
Eres autònom o tens una pime? Imagina una eina que puga alliberar-te de tasques repetitives, brindar-te informació en temps real per a prendre decisions informades i fer que el teu negoci siga més eficient. T'expliquem què és Google Bard i com pots aplicar-ho en el teu dia a dia.

Què és Bard?

Bard és un sistema d'Intel·ligència Artificial creat per Google. En essència, Bard és una plataforma de gestió de dades i automatització empresarial que ofereix una àmplia gamma de solucions per a optimitzar processos, millorar l'eficiència i prendre decisions informades. Aquesta plataforma s'ha convertit en una eina fonamental en el món dels negocis moderns a causa de la seua versatilitat i a la seua capacitat per a abordar una sèrie de desafiaments empresarials.

 

Com utilitzar Google Bard?

Per a utilitzar aquesta eina de IA, hauràs de comptar amb un dispositiu que tinga connexió a internet. El teu navegador ha de ser compatible amb Chrome, Safari, Firefox, Òpera o Edgium. Com pertany a Google, també és necessari disposar d'un compte personal de Google.

Per a començar a utilitzar-ho, escriu en el teu cercador o navegador web l'adreça 'bard.google.com”. A continuació, prem el botó “Prova *Bard” (“Try Bard” en anglés). Finalment, es generarà un xat en el qual podràs començar a interactuar amb la intel·ligència artificial de Google.

 

Coneix els beneficis d'utilitzar Bard

Aquesta plataforma s'ha convertit en un aliat per a moltes pimes i autònoms. Descobreix els beneficis que aquesta tecnologia pot oferir al teu negoci!

  1. Processa informació del món real a través de la cerca de Google: utilitzant Google, és capaç de formular consultes de cerca efectives, avaluar la rellevància i la qualitat dels resultats, discernir entre fonts fiables i no fiables, així com sintetitzar la informació en un context significatiu.
  2. Genera textos en diferents formats creatius: inclou la redacció d'assajos, relats, poesia, contingut publicitari, guions, blogs… entre altres.
  3. Completa peticions de manera reflexiva: analitza la sol·licitud, considera les seues implicacions i possibles resultats, i després respon de manera adequada i efectiva.
  4. Respon preguntes de manera informativa: investiga i verifica la informació abans de respondre. A més, organitza la resposta de manera lògica i estructurada.
     

En definitiva, la idea de Bard és que pugues fer preguntes en un llenguatge natural sent capaç d'oferir-te una resposta encertada quasi immediatament. Google Bard és una realitat a Espanya des del 13 de juliol de 2023. No t'ho perdes i comença a utilitzar-ho en la teua pime!