Notícies:Red ADL Valencia

Acelera pyme. Com implementar la metodologia *agile en la teua pime?

19 Sep 2023
La rapidesa i l'efectivitat ens fan destacar de la competència. La metodologia agile pot ser una eina clau per a aconseguir-ho. Vols saber per què empreses com *Amazon, Google o Microsoft opten per aquest concepte? No et perdes aquest post!

La metodologia agile és una mica més que una eina. També va més enllà de les estratègies o de l'organització. És una filosofia que està canviant el modus operandi de les empreses més reconegudes del món per a desenvolupar els projectes i satisfer les necessitats dels seus clients.

En altres paraules, agile és una metodologia moderna que té com a objectiu identificar les demandes del client i les seues necessitats més urgents per a satisfer-les de la manera més ràpida possible. Es basa en la comunicació constant entre els membres d'un equip, que es reparteixen les tasques dividint els projectes en parts per a després unir-les com si fora un puzle.

 

La metodologia agile és una manera de treballar a la que ja s'han apuntat les grans corporacions

 

Va nàixer fa poc més de 20 anys en el si de la indústria programari a Utah, pionera en versatilitat i seguretat, com a iniciativa dels CEOs d'aquestes empreses que van prendre la ferma decisió de donar-li un gir a la seua metodologia de treball.