Notícies:Red ADL Valencia

7a edició d'Operació Consolida

24 Jan 2023
Programa experiencial on 20 empreses es formaran amb empreses referents valencianes.

L'Associació de Joves Empresaris de València posa en marxa de nou la iniciativa “Operació Consolida”, programa de formació i mentorització dirigida al creixement i consolidació empresarial. La iniciativa compta amb la col·laboració totalment desinteressada d'empreses referents de la Comunitat Valenciana.

Programa totalment gratuït on 20 empreses tindran l'oportunitat de rebre formació i mentorització a través de reconeguts empresaris i empresàries amb gran experiència i trajectòria. La iniciativa obri el termini d'inscripcions fins al 20 de febrer i els principals requisits per a participar és ser empresa amb un mínim de dos anys d'activitat, situades a la Comunitat Valenciana i que l'empresari o empresària no supere els 45 anys d'edat. També tenen cabuda en el programa aquells que es troben al capdavant d'un relleu generacional en empreses familiars.

Tots els interessats poden inscriure's a través de www.operacionconsolida.com .

El programa formatiu està compost per 10 blocs, on es treballaran diferents àrees de l'empresa a través de masterclass exclusives amb empresaris i empresàries referents, anomenats “ambaixadors”. El programa aquesta dividit en les huit principals àrees de treball que tot empresari/ària ha de dominar: persones, innovació i digital, vendes, productivitat, estratègia, comunicació, finances i impacte social; a més de dues sessions magistrals més, una d'obertura i una altra de tancament que ajudaran a afermar tot l'aprés.

+Info