Notícies:Red ADL Valencia

27 de juny a València, jornada sobre Mercats Municipals

27 Jun 2024
L'Associació de Tècnics de Comerç (ATECOM) organitza una jornada tècnica per a reflexionar sobre el futur dels mercats municipals

 

L'Associació de Tècnics de Comerç de la Comunitat Valenciana (ATECOM) i la Federació de Mercats de la Comunitat Valenciana (CONFEMERCATS, amb el suport de la Direcció General de Comerç, Consum i Artesania de la Generalitat Valenciana organitza la JORNADA TÈCNICA: “El futur dels mercats està per vindre” que tindrà lloc el dijous 27 de juny de 2024 de 10h a 13h  al Mercat Central de València. (Plaza de Bruges s/n).

Programa de la jornada:

-9.30h Recepció de participants

-10.00h Benvinguda

-10.15h Presentació del calendari promocional dels mercats, a carrec de Merche Gallet, presidenta de Confemercats.

-10.30h Els mercats municipals i el seu paper a les ciutats, a càrrec de José Luis Parada, director de la càtedra extraordinària d'economia circular a la gestió de mercats públics a l'Universitat Francisco de Vitoria (Madrid)

-11.30h Els mercats municipals a una sola veu, a càrrec de Cristina Oliete, Gerent del Mercat Central de València i Secretària General de Confemercats i la plataforma de Mercats Tradicionals d'Espanya (METRAE).

-11.45h Aspectes a tindre en compte en la dinamització de mercats. A càrrec de Carlos Minguez, Director de Relacions Externes de NIQ-GFK i vicepresident d'ATECOM.

Inscripcions gratuïtes a https://forms.gle/VTaKzY88EQDT7jYE9
AFORAMENT LIMITAT