Notícies:Red ADL Valencia

23/09/2021 COL•LOQUIS EN LÍNIA_ “Recuperació d'empreses: Amb quins instruments comptem?”.

13 sep 2021
Organitzats per PxDE i FEVECTA

 

Els contextos habituals en els quals sol plantejar-se la recuperació de les empreses per treballadors i institucions són els moments de crisis, on la propietat (identificada amb els posseïdors del capital) decideix abandonar l'activitat, bé per crisi asfixiant de l'acció empresarial, bé per cansament del propietari, bé per abandó de l'activitat. La crisi derivada de la pandèmia, precedida per la generada en 2007, està sent caldo de cultiu d'aquests processos de deterioració de l'activitat empresarial. Estem en un moment important per a reflexionar sobre la possibilitat de revitalitzar aquestes empreses.

Aquests moments també estan acompanyats de processos legals (jurídics, administratius…) que possibiliten instruments de recuperació en els quals poden donar-se suport diversos agents que pretenguen rescatar l'acció empresarial: treballadors, grups emprenedors, sindicats… preveient factors d'èxit recolzats en l'empenyiment col•lectiu dels qui han decidit implicar-se

Amb l'objectiu d'oferir respostes des del paradigma d'un model empresarial i productiu sostenible i basat en les persones, sobre el que construir la recuperació econòmica després de la pandèmia, La Plataforma per la Democràcia Econòmica (PxDE), juntament amb FEVECTA, han programat un cicle de quatre col•loquis en línia titulat “Crisi post- Covid i la recuperació d'empreses'.

El segon d'aquests col•loquis se celebrarà el dijous 23 de setembre amb el títol “RECUPERACIÓ D'EMPRESES: AMB QUINS INSTRUMENTS COMPTEM?”.

Ponents:

• Paloma Tarazona, directora de FEVECTA
• Alfredo Muñoz García, subdirector de l'Escola d'Estudis Cooperatius de la UCM.
• Moderador: Juan Pedro Velázquez-Gaztelu, Alternatives Econòmiques

Data: 23/09/2021
Hora: 18.00 Hores
Inscripció ací>>>