Notícies:Red ADL Valencia

17/06/2021 Webinar Plataformes digitals al servei de l'economia rural

12 jun 2021
Jornada organitzada per CEEI València dins del Cicle Foro Emprendiment amb Talent

 

El món en línia i el rural formen un bon tàndem que permet a aquest últim créixer i innovar a través, en moltes ocasions, d'iniciatives menys complexes del que es poguera creure.

Les noves tecnologies han propiciat la posada en marxa de plataformes digitals capaces de connectar a l'agricultor directament amb el comprador, trencant barreres geogràfiques i afavorint el consum sostenible, de proximitat i evitant intermediaris.

També han sorgit eines per a connectar entre si als productors rurals amb la finalitat de agilitar la gestió dels seus negocis, estalviar recursos i augmentar beneficis.

En aquesta activitat parlarem de tres casos d'èxit que, per a cobrir diferents necessitats dels negocis agrícoles i ramaders, han proposat solucions innovadores a través de plataformes B2B i B2C senzilles i accessibles:

  1. SH Llevant: rebost digital dels top xef en forma d'app.
  2. VayaVaca: ecosistema global de serveis agroramaders en línia que serveix de nexe d'unió entre tots els integrants del sector.
  3. Imperfectus: plataforma que distribueix fruites i verdures de temporada que no compleixen els requisits estètics per a la seua venda en grans supermercats.

Ponents:

  • Sergio Bautista. Gerent i soci fundador de SH Llevant.. SH Llevant
  • Zaira García Pérez. Responsable de Màrqueting i Comunicació. VayaVaca
  • Oriol Aldomà Pubill. Co-fundador i Co-CEO. Imperfectus

Moderadora:

Dia i horari: dijous, 17 de juny de 2021 de 12.00 a 13.30 hores

+Info i inscripcions>>>