Notícies:Red ADL Valencia

12 de desembre a Enguera, DemoDay Emprendeaventura Rural

12 Dec 2023
Diputació i CEEI València conclouen Emprendeaventura Rural 2023 amb una sessió de presentació de projectes i networking entre emprenedors i administracions, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Enguera i el GAL Caroig-Xúquer

 

La Casa de la Cultura d'Enguera, seu del Grup d'Acció Local (GAL) Caroig-Xúquer-Serra Grossa acollirà el proper 12 de desembre una trobada entre responsables de projectes emprenedors a territoris rurals i diverses entitats de suport a l'emprenedoria al territori valencià.

Públic a qui s'adreça la jornada:

1) PERSONES EMPRENEDORES: Si tens una idea de negoci o empresa rural, pots presentar-la a este esdeveniment en el qual es donaran a conéixer i participaran en un 'pitch' bones pràctiques d'empreses i/o idees de negoci com la teua que generen impacte positiu en el territori.

A més, un JURAT compost per experts en la matèria et donarà feedback i consells per a augmentar el potencial del teu negoci. Este jurat valorarà totes les presentacions i donarà un reconeixement als pitch quin més impacte generen.

Volem conéixer les teues bones idees, que les compartisques amb altres persones emprenedores i empreses com la teua que cada dia aposten per contribuir a la millora del territori rural.

Si vols aprofitar al màxim este esdeveniment i presentar el teu negoci, no tardes en inscriure't i omplir el formulari, les places són limtades. 

2) PERSONES I ENTITATS AMB INTERÈS EN CONÈIXER IDEES EMPRESARIALS RURALS, per a conéixer de primera mà què estan fent

3) PROGRAMA

DATA I HORA: Dimarts, 12 de desembre de 10.00 a 13.00 hores.

LLOC: Casa de la Cultura Enguera a Pl. Manuel Tolsá, s/n, Enguera (València)

10.00h Recepció Assistents 
10.15h Benvinguda
10.30h Màrqueting Digital - Clara Soler 
11.30h Pitches (breu presentació de projectes d'emprenedoria rural) + debat del Jurat
12.45h Networking

+info i inscripcions: https://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=14&n=22297