Notícies:Projecte Xarxa AODL

12 d'abril: I Fòrum Logístic de Riba-roja. Trobada Nacional d'Àrees d'alt potencial logístic

05 abr 2018
La jornada tractarà les àrees nacionals d'alt potencial logístic, les tendències i evolució del sector, i la nova llei d'àrees industrials de la Comunitat Valenciana

 

Les Àrees d'Alt Potencial Logístic són 6 enclavaments de la geografia nacional seleccionats per la seua localització altament competitiva. Aquestes sis àrees concentren una gran capacitat de desenvolupament logístic per representar importants nusos de connexió entre el sistema radial de carreteres de l'Estat i els grans corredors perifèrics per al transport de mercaderies.

La trobada nacional d'Àrees d'Alt Potencial Logístic reunirà per primera vegada a Riba-roja als 6 representants institucionals d'aquests sis punts clau de l'esquema logístic peninsular. Aquesta perspectiva permetrà generar de forma local una visió estratègica de major abast per  inspirar les prioritats de futur dels desenvolupaments industrials i logístics, garantint una major proximitat i tornada social a les economies locals.

La visió pública es complementarà amb la perspectiva dels principals operadors privats: companyies logístiques, vehicles d'inversió, operadors immobiliaris i empreses de base industrial. Aquests agents oferiran una versió actual de les tendències i necessitats reals del sector logístic, en ple procés d'expansió i transformació.

La trobada es planteja a més en el context de tramitació del projecte de Llei d'Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, un text legal que aportarà importants innovacions en la regulació del sòl industrial i que introdueix nombrosos instruments per a la modernització i gestió de les àrees industrials.

PROGRAMA 

DATA: 12 d'abril de 2018

LLOC: Masia de Poyo (Sector 13 Polígon Industrial La Reva Masia Sant Antonio, s/n).

9.30 h OBERTURA

Robert Raga, Alcalde de Riba-roja de Túria
Carlos González Triviño, director d'Aplicacions de Gobernanza Industrial
Santiago Salvador, President de FEPEVAL (Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana)
10.15-10.30 h. PONÈNCIA "Les Àrees Nacionals d'Alt Potencial Logístic": Carlos González Triviño, director d'Aplicacions de Gobernanza Industrial. SAGI

10.30 - 12.00h. MESA 1 "Àrees Nacionals d'Alt Potencial Logístic": Representants institucionals dels ajuntaments de Arteixo, Mondragón, Martorell, Riba-roja, Antequera i Mèrida.

PAUSA CAFÈ

12.30-13.15 h. MESA 2 Tendències i evolució del sector logístic:

Rubén Santamaría ( CEO TRIANGLE REM )
Joan Lacosta ( Country Manager VGP SPAIN )
Javier Muñoz ( Director de logística per a Llevant CBRE )
David Martinez ( Country Manager TVS IBERIA )
Baldemar Asensio ( Director TPF/Aspor )
13.15-14.00h. MESA 3 Noves eines per al desenvolupament del potencial logístic en la llei valenciana d'àrees industrials: Entitats de gestió, Municipi Industrial Estratègic, Mapes Industrials.

Blanca Marín. Secretària Autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç
Diego Romá, gerent de FEPEVAL
Constantino Calero. Secretari d'Organització UGT-PV
Rubén Alfaro, president de la FVMP
14.00 Conclusions i firma de Declaració Institucional G6.

14:30 MENJAR

Inscripcions en el següent enllaç: https://bit.ly/2IwtlwT. Places limitades